Jerslev Byfest og Danmark Dejligst

Byfest og Danmark Dejligst Jerslev er oprettet som forening i foråret 2018 med det formål at arrangere og afholde en koncert-/festivaldag den 25. august 2018 i samarbejde med Danmark Dejligst, et landsdækkende koncept med masser af musik og fest. 

 

Læs foreningens vedtægter her.

Forening:

Nyheder

Sidste udkald for Danmark Dejligst 2019

06-11-2018 af
Havde du en god fest til Danmark Dejligst den 25. august? Vil du gerne være med til at lave en fest igen til næste år? Vi mangler flere hænder og hoveder i arbejdsgruppen!

En skøn sommerdag i slutningen af august var der festival i Jerslev med masser af musik og alletiders stemning. Jerslev Byfest var blevet udvidet med Danmark Dejligst-festival, så rigtig mange mennesker fra nær og fjern kunne nyde en dag med gratis koncerter. 

Flere i arbejdsgruppen ønsker imidlertid at træde ud nu – ikke fordi det ikke har været sjovt, men fordi der er andre forpligtelser der trækker også. Derfor er der brug for nye kræfter, hvis 9740 skal have sådan en fest igen til næste år. Alle de afgående i den nuværende arbejdsgruppe hjælper naturligvis i gang med arbejdet, og jo flere der vil være med, jo mindre bliver arbejdspresset på den enkelte, fordi de forskellige arbejdsopgaver og ansvarsområder kan fordeles. Bestyrelsen/tovholdergruppen skal gerne suppleres op med 6-8 nye personer, som har lyst til det sjove og givende arbejde det er at lave festival i Jerslev. Der er penge på kontoen, en del varer på lager fra i år og en god opskrift på et vellykket arrangement.

Der indkaldes til ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 20. november kl. 19.00 på Borgergade 33 i Jerslev. Her er første punkt på dagsordenen at få valgt en ny bestyrelse. Lykkes dette ikke, vil der på mødet kunne træffes beslutning om foreningens nedlæggelse. Interesserede er meget velkomne til at henvende sig til bestyrelsen på dkd9740@gmail.com for at høre mere om det spændende festival-arbejde. 
 

Se flere nyheder