Forening: Genbrugsbutikken Tusindfryd

Nyheder

Gå på opdagelse i Genbrugsbutikken Tusindfryd i påskeferien

10-04-2017 af Genbrugsbutikken Tusindfryd
Kig ind i Tusindfryd i påskeferien, tag gerne jeres påskegæster med. Tusindfryd har åbent alle dage i påskeferien, dog ikke søndag. 2. påskedag, på Tusindfryds 3 års fødselsdag, er der café i Galleriet.

2. påskedag 17. april er det 3 år siden genbrugsbutikken Tusindfryd startede i Jerslev. Meget er sket siden. Vi har nu 3 dejlige butikker på Palægade, nemlig vores hovedbutik på Palægade 6, vores galleri i nabobutikken og vores møbelbutik lige på den anden side af gaden. 25 frivillige møder op fordelt over hele ugen med masser af energi og gode idéer. De har hvert sit arbejdsfelt og sikrer høj kvalitet af tøj, ting og sager, så varerne præsenteres bedst muligt.

I løbet af de sidste 3 år har vi doneret omkring 225.000 kr. til gode formål i 9740-området, senest til Sterup Borgerforeningen, JSI-Badminton og JSI-Gymnastik. Vi har haft nogle fantastiske år, takket være alle jer der har afleveret gode ting og sager til os og alle jer der har støttet os ved at handle i butikkerne. I medvirker alle til mere liv i Jerslev-området.

 

Se flere nyheder