• Tusindfryd er klar med 2 ugers udsalg....

  af Genbrugsbutikken Tusindfryd

  Fra 20. august og 2 uger frem har Genbrugsbutikken Tusindfryd i Jerslev halv pris på de i forvejen billige priser på alt i tøj, fodtøj, tasker, bælter og tørklæder. Der er flotte kjoler og bluser, shorts og bukser, skjorter og t-shirts, jakker og sports- og regntøj. Der er flotte sko, sandaler, fodboldstøvler og rulleskøjter, og der er mange spændende tasker, bælter og et væld af flotte tørklæder. Husk, vi har tøj til både damer, herrer, drenge, piger og baby. Husk, butikkerne er åbne alle hverdage kl. 13-17 og lørdage 10-12.

 • Sommerens sidste fest

  af Danmark Dejligst Jerslev

  Der er gang i forberedelserne til byfest og Danmark Dejligst-festival: Mad og boder skal arrangeres, der skal laves reklame og hænges bannere op, 1000 detaljer skal på plads inden den 25. august. Programmet er klart, og navnene er gode: Martin Zakariasen, Debut, Daniel Jul, Mellem Os, Kejser Larsen solo, Rasmus Nørh, Zididada og North Hill er klar til at indtage scenen og sparke musikalsk røv. 

  Adgang til festivalpladsen koster ikke noget, så alle kan være med, og der er børnehjørne med aktiviteter fra Flying Tiger lige ved siden af legepladsen, så hele familien kan være med. 

  Nyd markedet og husk at vende tilbage den 25. august! :-) 

 • Vil I være med i Danmark Dejligst?

  af Danmark Dejligst Jerslev

  Invitation til foreningslivet/institutioner/erhvervsdrivende om at være en del af: 
  Danmark Dejligst i Jerslev d. 25. august 2018.

  Danmark dejligst er en gratis musikfestival/havefest, der er udviklet af bl.a. Rasmus Nøhr. 

  Vi er så heldige i 9740, at Danmark Dejligst ønsker at komme til vores dejlige område og spille. Det skal foregå i Anlægget i Jerslev (græsplænen ved legepladsen, Anlægsvej) d. 25. august fra kl. 13.00 – 23.00. Standen behøver dog kun at være åben fra 14.00 – 18.00.

  Rasmus Nøhr og Zididada kommer og spiller og udover det har vi en masse god nordjysk musik og andre aktiviteter og madboder. 

  Vi vil gerne invitere jer til at komme og promovere jeres forening/institution/forretning med nogle aktiviteter. I skal selv medbringe pavillon, bord eller lignende til en stand. Standen koster ikke noget, men vi vil bede jer om ikke at sælge noget eller lave nogen form for spise, undtagen evt. små smagsprøver, da vi sælger mad m.m. andre steder på pladsen. 
  Man kunne eksempelvis lave følgende aktiviteter på standene:
  •    Ansigtsmaling eller lignende aktiviteter for børn
  •    Arbejdende værksteder
  •    Prøve små øvelser fra en idrætsaktivitet
  •    Konkurrencer
  •    Uddele foldere, reklame og information
  •    Udstilling
  •    andet

  Hvis I ønsker en stand, skal I sende en mail til: dkd9740@gmail.com senest d. 1.august 2018 (vi har begrænset plads, så derfor ”først til mølle”).
  I mailen skal der stå følgende oplysninger:
  1.    Forenings eller institutions navn:
  2.    Kontaktpersons navn og telefonnummer:
  3.    Ønsket aktivitet på standen:
  4.    Hvor mange m2 (længde x bredde) man har brug for til sin stand: (vi forbeholder os ret til at ændre på m2, hvis det ønskede antal ikke kan lade sig gøre – skulle det være tilfældet får man besked om det) Skriv også hvis der er brug for strøm.

  Download invitationen her.
   

 • Nye til velkomst

  af Visioner for 9740

  Vi er ialt 5 der mødes 4 gange om året, hvor der laves kurve og arrangeres til næste gang. Pt kører vi også kurvene ud, men der arbejdes på en anden løsning.
  Op til mødet hentes der sponsorater forskellige steder hvor samarbejdet er etableret og derved nemt at overtage.
  Vi håber mange er friske og har lyst til at være en del af dette. Kontakt Lotte Andersen på lotte564@mail.com, hvis du har lyst til at være med. 

Det sker

Se mere på www.9740.dk - Vi takker JRK Service for at sponsere domænenavnet 9740.dk