• Førstehjælpskursus

  af Jerslev Borgerforening

  Den 21. marts klokken 17.30-21.30 kommer Dansk Folkehjælp og holder førstehjælpskursus for 9740. Her vil der være mulighed for at lære livreddende førstehjælp og at bruge de hjertestartere som hænger forskellige steder i vores område. Kurset ligger i forlængelse af det udvidede kursus, som fandt sted for tre år siden, men nye deltagere er også velkomne. 

  Der skal ske tilmelding til Gurli på gurlin@paradis.dk eller 23 26 72 84 senest den 10. marts. Vi skal samle mindst 16 deltagere til kurset. Undervisningen vil foregå på Borgen. 

   

 • Skal din nyhed ligge her?

  af Visioner for 9740

  Den 18. marts klokken 19.00 kan du og din forening lære, hvordan I får mere synlighed på jeres aktiviteter og arrangementer gennem vores fælles portal 9740.dk. Her vil vi gennemgå, hvordan du lægger nyheder og begivenheder ud på siden og forsøge at løse eventuelle problemer. Tilmelding til Tenna på 60195980 eller tennalyng@gmail.com senest den 15. marts. Vi skal være i datastuen på Borgen. Medbring gerne brugernavn og adgangskode til din forening - hvis de er blevet væk, kan vi også klare det på workshoppen. 

 • SPIS SAMMEN AFTEN I FORSAMLINGSHUSET

  af Jerslev Borgerforening

  SPIS SAMMEN AFTEN I JERSLEV FORSAMLINGSHUS

  Så er det tiden for Spis Sammen Aften i Jerslev Forsamlingshus fredag den 1 marts kl 18.00

  billetter kan bøbes ved Købmand Svendsen - LETKØB

  Pris for madbilletter voksne 100 kr og børn under 14 år 50 kr

  Arrangør :

  Jerslev Borgerforening

  Jerslev Forsamlingshus

  OVERSKUDDET GÅR UBESKÅRET TIL JERSLEV FORSAMLINGSHUS

  Sponsorer: Mogens Nedergård og Købmand Svendsen

  plakat

 • Udsalg i legetøj, spil, malerier, lamper og møbler

  af Genbrugsbutikken Tusindfryd

  Tusindfryd inviterer alle specialister i legetøj og spil ind i butikken fra mandag 18. februar, hvor Jytte åbner op for ca. 10 flyttekasser fyldt med spændende legetøj og spil, og der er 50% rabat på det hele. 

  Børnene må gerne tage forældre og bedsteforældre med, så kan de kigge på alle de andre gode ting og sager i butikkerne, for der er nemlig også 50% rabat på alle møbler, lamper og malerier. Der er et væld af pæne lamper og malerier og ikke mindst møbler. Tusindfryd har også mange pæne møbler på fjernlager. Der hænger fotos/lister over alle disse møbler på døren til møbelbutikken, så tag lige et kig på disse, og vi kan hurtigt arrangere et kig på fjernlageret.

  Husk, butikkerne er åbne hverdage kl. 13-17 og lørdage kl. 10-12.

Det sker

Se mere på www.9740.dk - Vi takker JRK Service for at sponsere domænenavnet 9740.dk