Forening: Jerslev Fotoklub

Nyheder

Jerslev Fotoklub udstiller til Efterårskunst

11-10-2018 af Jerslev Fotoklub
1/5 
2/5 
3/5 
4/5 
5/5 
Med hvide bomuldshandsker på hænderne bliver glasset nøjsomt pudset, inden det printede fotografi forsigtigt ilægges og rammen lukkes. Jerslev Fotoklubs forberedelse til Efterårskunst i Jerslev er i fuld gang. 

Når Efterårskunst i Jerslev løber af stablen den 20.-21. oktober er det igen i år med deltagelse af Jerslev Fotoklub.  Fotoklubbens udstilling består af 58 billeder inden for forskellige kategorier fra i alt 14 deltagere.  

Udstillingen ved Efterårskunst er en af højdepunkterne for klubbens medlemmer. Det er her vi får mulighed for at vise sine billeder frem til et bredt publikum, fortæller medlem af styregruppen Paw Nielsen.

Alle medlemmer af fotoklubben har mulighed for at deltage i udstillingen. Blandt årets udstillere er der både helt nye medlemmer og mere erfarne udstillere. Alle med interesse for at fotografere er velkommen som medlem i klubben.

Fotoklubbens medlemmer har været i gang med forberedelserne længe. At blive klar til udstilling er ikke noget der ordnes på en enkelt dag. Gennem det seneste år har Jerslev Fotoklubs medlemmer været på jagt efter det helt rigtige motiv, fotografiet er nøjsomt blevet udvalgt og redigeret, hvorefter selve monteringen kunne påbegyndes. 


Ny digital udstilling i 4K kvalitet.

Ud over de printede fotografier har Jerslev Fotoklub også en digital udstilling. Ved dette års Efterårskunst kan fotoklubbens digitale billeder nydes på et helt nyt 65” fjernsyn i 4K kvalitet sponseret af Sparekassen Vendsyssel Fonden Jerslev. 

Fotoklubbens medlemmer får gennem året taget flere flotte billeder end der er plads til på klubbens standere. Her er den digitale udstilling en oplagt mulighed for medlemmerne til at vise endnu flere billeder frem. 

Udstillingen flytter hurtigt videre 

Når Jerslev Fotoklubs billeder forsigtigt bliver pakket ned den 21. oktober er det i år kun for en kort stund. Fotoklubben har nemlig fået den unikke mulighed at udstille på Dronninglund Kunstcenter fra den 28. Oktober til den 20. December. 

Det er første gang fotoklubbens medlemmer får mulighed for at udstille på Dronninglund Kunstcenter. At Dronninglund Kunstcenter har spurgt om de må have udstillingen er en stor ære for Jerslev Fotoklub, og en stort skulderklap til alle klubbens medlemmer. 
 

Se flere nyheder