Forening: Jerslev-Hellum-Mylund Kirker

Nyheder

Nye babyer

21-02-2018 af Jerslev-Hellum-Mylund Kirker
Der fødes mange børn i 9740, og derfor starter et nyt forløb babysalmesang op den 13. marts.

Babysalmesang er en gave til barnet. I Danmark er vi beriget med en fantastisk salmeskat. Hensigten med babysalmesang er at lade det lille barn få del i denne skat. På den måde bliver der sået et lille frø i barnets bevidsthed, som kan ligge og vokse sig større resten af livet. 
Babyer ret begejstrede for salmer. Det kan ses og mærkes på dem, når de lytter til musikken og ordene. De tager ind med alle sanser og nyder samværet og nærværet. 

Det er almindeligt kendt, at børn udvikler sig, når de hører musik. Derfor er babysalmesang en gave til dit barn.

Når du og dit barn kommer til babysalmesang, kommer I til et sted, hvor der er fokus på ro og tryghed. Vi vil sammen synge for de små og bruge berøring og sanseoplevelser til at give dem musikken helt ind i kroppen. 

Dit barn elsker lyden af din stemme. Når du synger for dit barn, skaber du et bånd imellem jer, som intet kan bryde. Mange oplever, at deres børn falder bedre i søvn, når de bruger de salmer og sange til godnat, som de har lært til babysalmesang. 

Den første del af babysalmesangen foregår i kirken med sang og små aktiviteter. Herefter er der tid til kaffe og hyggesnak i graverhuset ved siden af kirken. 

Jerslev Kirke tirsdage den 13. marts-17.april kl. 10.00-11.30. Vi holder påskeferie den 27. marts. 

Se flere nyheder