Forening: Jerslev-Sterup Idrætsforening

Jerslev-Sterup Idrætsforening

BESTIL BILLETTER TIL JULEBAL HER

 

Jerslevs sportslige samlingspunkt er Jerslev-Sterup Idrætsforening, der har aktiviteter året rundt.
JSI har knap 1000 medlemmer. 

I foreningens regi dyrkes fodbold, badminton, gymnastik, volleyball, svømning, fitness, spinning, judo og dans.
Af andre sommeraktiviteter kan nævnes petanque, parkour, cykling og løb. Derudover har flere afdelinger sommerskole hvert år.
Foreningen har et stort, moderne klubhus på Anlægsvej 23, hvor der foruden omklædningsrum og andre nødvendige faciliteter er et cafeteria med kiosk og stort mødelokale. I tilknytning til klubhuset er der tre fodboldtræningsbaner, en opvisningsbane samt en streetbane, der benyttes flittigt af byens børn. 
De indendørs aktiviteter foregår dels i SparV-hallen med fitness-center og spinningslokale, samt sal med plads til gymnaster, trampoliner, springgrav, badmintonbaner og volleyballbaner, dels i Toftegårdsskolens hal.
I tilknytning til Toftegårdsskolens hal og SparV-hallen har JSI også et cafeteria med kiosk samt et mødelokale. 
Svømning foregår i Brønderslev svømmehal, Frilandsvej i Brønderslev. Foreningen har fast tid hver mandag fra
kl. 19 - 21.

Den største begivenhed er det årlige Jerslev marked. I 1977 tog Jerslev-Sterup Idrætsforening den gamle tradition op igen i forbindelse med den årlige sommerfest. Markedet er stadig i JSI´s regi, og og har i årenes løb vokset sig til et af nordjyllands største. Overskuddet bruges til ungdomsarbejdet i foreningen. Alt arbejde i forbindelse med markedet udføres af frivillige hjælpere. 
Den årlige halfest i november i ligeledes i JSI’s regi, og arbejdet vedr. halfesten udføres også af frivillige hjælpere. 
Hovedbestyrelsen består af forretningsudvalget samt en repræsentant for hver afdeling: