Støtteforeningen for 9740

Støtteforeningen for 9740

 

5 lokale ildsjæle har taget initiativ til Støtteforeningen for 9740, da vi synes, at 9740 er et rigtig dejligt sted at bo - og et område vi gerne vil gøre endnu bedre - og ikke mindst bevare!

Forening: Støtteforeningen for 9740

Kalender

LAN Party

KLUB GEO arrangerer LAN Party

Tilmelding foregår her: https://stoetteforeningen9740.nemtilmeld.dk/10/

Der er kun 20 pladser, så skynd dig at melde dit barn til. Vi har sat en aldersgrænse på 5. til 7. kl (begge klasser incl.).

Det koster 100 kroner at deltage. Prisen er incl. Aftensmad, morgenmad, gratis frugt, grøntsager og vand. Der kan købes slik, chps og sodavand. Mad og drikke på ikke medbringes.

Vi mødes i den gamle børnehave Baunehøj lørdag kl. 13. Eget udstyr medbringes, det betyder: forlængerledning til alle dine strømstik (der er ét strømstik til rådighed for per mand), skærm, pc, mus, tastatur, headset (ingen højtalere) mm. og evt. stol (der er stole, men det er hårde stole) og min. 5 m netværkskabel. Det er eget ansvar at transportere og opsætte udstyr, men der findes IT kyndige som kan hjælpe med at opstille på stedet.

De spil der skal spilles, forventet installeret hjemmefra. På den måde er det forældrenes ansvar, at de spil barnet spiller, passer til den aldersgruppe.

Medbring madras, sovepose og tandbørsten. Lyset slukkes kl. 1.

Vi spiser morgenmad klokken 8. hvorefter vi spiller igen indtil forældrene henter kl. 13 søndag.

Der er 3 voksne til stede hele tiden. Børnene må ikke forlade stedet undervejs, med mindre de bliver hentet af forældrene.

Skulle du have lyst til at tage del i voksen-vagtplanen, så kontakt Bettina på 25247842.