Spring til indhold

 

Vi er en gruppe af efterlønnere, pensionister eller andre, som ikke længere er på arbejdsmarkedet og vi samles hver 14. dag til møde i det gamle klubhus på Præstelunden 12, Jerslev, hvor alle er velkomne.  Vi får en kop kaffe og rundstykker hertil.

Hvad laver vi

Vores mål er at hjælpe foreningers bestyrelser i hele 9740 området. Vi har stadigvæk masser af energi og “god” erfaring indenfor mange ting og vi har allerede udført mange gode ting for 9740 området. Vi kan ikke hjælpe private beboere, fordi der så er problemer med forsikringsdækninger. Vi kan ej heller påtage os opgaver, som generer de erhvervsdrivende i 9740 området.

Hvornår mødes vi

Som regel er det om tirsdagen, at der arbejdes med forskellige projekter, men der er også uger, der slet ikke bliver lavet noget. Dels holder vi sommerferie og juleferie. Derudover har vi været på nogle ture, dels har vi været med “Sterup-Drengene” på bustur, vi har været på golftur på Smuksdalsvej og vi har lavet julefrokost for “rigtige mænd”. Vi har også lavet mad og inviteret vores koner og kærester på spisning.

Hvad har vi udført

Vi har allerede blandt andet udført følgende projekter:

Nyt og større trådhegn bag det ene mål på stadion.

Nyt stakit omkring legepladsen i Sterup.

Malet det gamle klubhus og lavet ny tribune med bænkeplads til ca. 50 tilskuere, der er lavet strålevarmere.

Nyt læskur til petanque.

Bander omkring stadion er ombygget og mange fornyet.

Vi har en mand til at ordne “de grå arealer” ved forsamlingshuset, rydde for affald og ukrudt hver uge eller når det trænger til det. Vi har hjælpere til 4H, som også har fået malet redskabsskuret og stakitter. Vi hjælper med opstilling af plader, flag m.m. ved Borgerforeningens kunstudstilling. Vi har hjulpet med at reparere og male Borgerforeningens legeplads.

og meget, meget mere…….

Det er ikke kun en arbejdsgruppe, der er også plads til dem, der gerne bare vil snakke og have hyggeligt socialt samvær.

Så hvis du skulle have lyst til at mødes med en flok energiske, muntre og spøgefulde mandfolk, hver anden torsdag og lidt derimellem, så kom og deltag i vores møder, som starter kl. 9.30 hver anden torsdag. Følg med i kalenderen under 9740.dk